De Kapel

TIJDELIJK GESLOTEN

Unieke locatie

Samen genieten van eten, drinken en gezelligheid. Dat is waar het om draait in De Kapel. De Kapel is met dit concept compleet vernieuwend, maar blijft toch authentiek door de unieke locatie, de oude kapel van de paters Karmelieten.  Bestaande elementen van deze kapel mengen hier met moderne kleuren en interieur. Dit is ook terug te zien in het grootse glas-in-lood kunstwerk dat achter in de foodbar prijkt en in de bar en de keuken. Deze bevinden zich namelijk in het midden van de ruimte, waar je direct zicht op hebt om de belevenis compleet te maken.

Bekijk de website

Samen genieten

Niet alleen het interieur en het gebouw zijn uniek, de gerechten maken het helemaal af. Je kunt hier namelijk samen genieten van diverse, zelf uitgekozen gerechtjes op hoog niveau. Koude gerechten, warme gerechten, hapjes en zelfs desserts, wat is er leuker dan dit te kunnen delen met elkaar.

Deze gerechten worden met liefde bereid door onze koks in de keuken en bar die zich in het midden van De Kapel bevinden. Van iedere plek in het restaurant kun je dit zien om de beleving helemaal compleet te maken.

Meer weten over De Kapel?

Wil je meer weten over De Kapel en de mogelijkheden of wil je reserveren? Kijk dan op onze website:

Bekijk de website

Het Ideaal © 2023  |  Algemene voorwaarden  |  Verzend en Retour beleid  |  Privacy statement  |  Made by Tatof.nl