De Kapel

GEOPEND VOOR FEESTEN EN PARTIJEN

Unieke locatie

Samen genieten van eten, drinken en vieren. Dat is waar het om draait in De Kapel. De Kapel is met dit concept compleet vernieuwend, maar blijft toch authentiek door de unieke locatie, de oude kapel van de paters Karmelieten.  Bestaande elementen van deze kapel mengen hier met moderne kleuren en interieur. Dit is ook terug te zien in het grootse glas-in-lood kunstwerk dat achter in de foodbar prijkt en in de bar en de keuken. Deze bevinden zich namelijk in het midden van de ruimte, waar je direct zicht op hebt om de belevenis compleet te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan meteen contact op!

 

Bekijk de website

Samen genieten

Niet alleen het interieur en het gebouw zijn uniek, maar ook de groene omgeving met een rijke geschiedenis voegt toe aan de beleving van De Kapel.

In de Kapel kun je samen met je dierbaren genieten van een mooie partij. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, familiefeest of intieme bruiloft.

In overleg worden de menu’s voor uw bijeenkomst samengesteld. Omdat Het Ideaal als overkoepelend bedrijf een breed scala aan gerechten kan bereiden, is in overleg bijna alles mogelijk.

Ook voor uitvaarten kunt u bij ons terecht. Neem contact op voor meer informatie.

Meer weten over De Kapel?

Wil je meer weten over De Kapel en de mogelijkheden of wil je reserveren? Kijk dan op onze website:

Bekijk de website

Het Ideaal © 2024  |  Algemene voorwaarden  |  Verzend en Retour beleid  |  Privacy statement  |  Made by Tatof.nl