De Heerlijke Huiskamer

De Heerlijke Huiskamer, een veelzijdig theehuis op een landelijke locatie. U kunt bij ons komen genieten van heerlijke high tea’s, gebak, maar ook van lunch.

Samen met Het Andere Leven zorgt De Heerlijke Huiskamer voor een unieke belevenis.

Bij Het Andere Leven fokken wij diverse soorten Koi karpers, sierkippen en tropische vogels. Een bijzondere combinatie dus met De Heerlijke Huiskamer en dat allemaal op één locatie! Laat je verrassen door de veelzijdigheid van De Heerlijke Huiskamer!

Alle aardbeien die wij oogsten worden door ons verwerkt! Indien voorradig kunt u bij ons verse aardbeien gedipt in chocolade verkrijgen uit ons eigen chocolade atelier. Het chocolade atelier is gevestigd in onze boerderijwinkel naast ons theehuis. De verwerkte aardbeien zijn in onze boerderijwinkel te verkrijgen als jams, siropen en ijs net als de vele andere producten die wij daar aanbieden. Denkt u hierbij aan onze kazen, melk, boters (allemaal van Jersey melk), brood, soep, worst, vlees uit de koeling en meer.

Deze creativiteit is ook te vinden in ons theehuis zelf waar u de lekkerste salades, lunches en High Tea’s kunt verkrijgen. Alles is huisgemaakt met eigen ingrediënten.

Wist u dat er nog veel meer mogelijk is? Babyshowers, BBQ diners, buffetten en veel meer om de mooiste en belangrijkste gelegenheden met uw vrienden en familie te vieren. In overleg is er veel mogelijk. Neemt u meteen contact op.

Bekijk de website

Gezelligheid met lekker eten!

Bij De Heerlijke Huiskamer kunt u komen genieten van onze luxe High Tea’s. Deze High Tea’s zijn geheel huisgemaakt, voornamelijk van producten uit eigen tuin.
Hierbij heeft u ruime keuze uit ons theeassortiment van 26 verschillende soorten thee.

Onze thee is natuurlijk ook lekker naast dagvers gebak!

 

 

Het Andere Leven

Het Andere Leven is de locatie waar wij onze passie voor natuur en dieren kunnen uitoefenen. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een ware kwekerij van diverse dieren en planten.

Je kunt hier bijvoorbeeld terecht  voor verschillende soorten kippen, van kuikens en krielkippen tot grotere kippen. Daarnaast hebben we vele Japanse koi’s in alle soorten en maten. Tevens zijn er diverse soorten tropische vogels.

Op deze locatie worden ook vele groenten en andere ingrediënten verbouwd voor in de high tea’s, gebak en gerechten bij Het Seminar en De Kapel.

Meer over de Heerlijke Huiskamer

Wil jij meer weten over De Heerlijke Huiskamer en de mogelijkheden of wil je reserveren? Kijk dan op onze website:

Bekijk de website

Het Ideaal © 2024  |  Algemene voorwaarden  |  Verzend en Retour beleid  |  Privacy statement  |  Made by Tatof.nl