Gezonde aardbeien bij De Heerlijke Huiskamer

De Heerlijke Huiskamer

Échte aardbeien hoeven niet giftig te zijn. Een forse uitspraak maar niet zo gek gezien verschillende onderzoeksresultaten. De NVWA constateert dat aardbeien 7 à 8 verschillende gifstoffen bevatten. Het meest schokkende is nog wel dat ze gewoon verkocht worden bij de bekendere supermarkten.

Bij Het Ideaal pakken we dat anders aan. Wij zijn ervan overtuigd dat eten lekker én gezond kan zijn. Onze manier van kleinschalig, natuurlijk en lokaal werken kan dit garanderen. Bij Het Ideaal werken we alleen met producten van onszelf. En we dragen liefdevolle zorg hiervoor. Onze groenten, fruit worden niet bespoten met gifstoffen en chemicaliën. In plaats van pesticiden gebruiken we lieveheersbeestjes om onze aardbeien vrij te houden van beschadigingen of een mislukte oogst.

Onze aardbeien zijn geplant op het terrein van De Heerlijke Huiskamer in Bentelo, pal naast de speeltuin en tegenover onze serre. Onze gasten zien de aardbeien van dichtbij en weten waar ze vandaan komen. We plukken onze aardbeien zelf en verwerken ze in verschillende producten. Of dat nou jams zijn of aardbeientaartjes, ijs of siropen. Bij elke hap proef je de zomer en al het moois dat het meeneemt. En dat ook nog eens zonder gifstoffen.

Terug naar overzicht
Het Ideaal © 2024  |  Algemene voorwaarden  |  Verzend en Retour beleid  |  Privacy statement  |  Made by Tatof.nl