Het Ideaal

Al ons nieuwsDe Heerlijke HuiskamerDe KapelHet IdeaalHet SeminarTheehuis de Karmeliet

De eerste kazen

Het Ideaal

Wat zijn we trots dat we begonnen zijn met het maken van onze eigen kazen! Onze enthousiaste Esmeralda en Carla zijn de afgelopen tijd ontzettend druk geweest zich te verdiepen in het maken van eigen kazen en de eerste resultaten mogen er dan ook wezen! Eigen kazen, van melk van eigen Jersey koeien. Een nieuwe stap voor Het Ideaal die ons weer dichter bij ons ideaalbeeld brengt om zo zelfvoorzienend mogelijk te zijn. Keep up the good work!

Lees verder

Pasen 2020

Het Ideaal

Hopelijk hebben jullie allemaal een goede Pasen gehad! Dit jaar hadden we voor het eerst de ‘to go’ versie van onze Paas High! Wij hebben hier in ieder geval erg van genoten en aan de vele leuke reacties die wij hebben gekregen jullie ook! Daarom wilden we een aantal foto’s die jullie hebben ingestuurd graag met jullie delen. Bedankt voor jullie enthousiasme en graag tot de volgende keer!

Lees verder

Nieuwe vergaderruimtes in Het Gymnasium

Het Ideaal

Vanaf half september is het mogelijk om te vergaderen in het oude Gymnasium van de Paters Karmelieten. De nieuwe vergaderruimtes worden op dit moment flink onder handen genomen en voorzien van de nieuwste technieken. Het gebouw heeft straks de beschikking over 6 multifunctionele zalen van 10 tot 80 personen. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid tot lunch en diner tussen uw vergadersessies door. Dit kan bij ons op de begane grond in de belevingsruimte of in ons restaurant, Het Seminar, wat vroeger ook onderdeel was van Het Gymnasium. Zaalindelingen: Zaal 1: 10 personen bloktafel Zaal 2: 20 personen bloktafel Zaal 3: 10 personen blok of u-vormtafel Zaal 4: 10 personen blok of u-vorm tafel Zaal 5: 20 personen blok of u vorm tafel Zaal 3, 4 en 5 zijn te combineren tot 1 grote ruimte voor 80 personen met een presentatieopstelling.  Heerenkamer op de 3eetage: 20 personen bloktafel (Zeer luxe vergaderkamer met aparte ontvangstruimte, pantry toilet.) Alle zalen beschikken tevens over een koelkastje met mineraalwater en een assortiment van biologische of duurzame frisdranken en een eigen koffiemachine met onze huis-gebrande koffiebonen. Openingsdagen: Wij zijn 7 dagen per week geopend. Reserveringen of vragen: Voor reserveringen of vragen kunt u ons

Lees verder
Het Ideaal © 2022  |  Algemene voorwaarden  |  Verzend en Retour beleid  |  Privacy statement  |  Made by Tatof.nl