De laatste in‘s en out‘s van het ideaal

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Het Ideaal door onze blog! Hierop plaatsen wij regelmatig het laatste nieuws, leuke weetjes en nieuwe ontwikkelingen.
Volg ons ook op Facebook en Instagram.

Al ons nieuwsDe Heerlijke HuiskamerDe KapelHet IdeaalHet SeminarTheehuis de Karmeliet

Trots op het behoud van de Groene Michelinster!

Het Seminar

PERSBERICHT Het Ideaal is trots op het Seminar in Zenderen voor het behoud van haar Groene Michelin Ster Het Seminar is een bekend begrip. Maar het is niet zomaar een restaurant, het is een fine-dining experience die streeft naar volledige zelfvoorzienendheid. Hoewel u er een smaakvolle en verrassende avond kunt beleven, is er veel wat er achter de schermen plaatsvindt om dit voor elkaar te krijgen.  Als onderdeel van Het Ideaal, een overkoepelend horecabedrijf, werkt het samen met de andere locaties om dit doel te bereiken. En dat is de reden dat het niet een rode Michelinster heeft, maar juist een groene. 

Lees verder

🐣Heerlijk genieten met Pasen 

Het Ideaal

  Genieten van een overheerlijke High Tea of Brunch met familie en vrienden! Voor Pasen bent u bij ons aan het juiste adres.  Voor Pasen hebben we dit jaar twee verschillende opties. U kunt genieten van een uitgebreide Paas Brunch of een overheerlijke Paas High Tea. Onze Paas High Tea bestaat uit zowel koude als warme hartige gebakjes en zoetigheden en is een feestelijkheid om op te eten. Onze Paas Brunch bestaat uit soep, brood met verschillende soorten beleg, kroket, een eitje en paasstol. We hopen u te mogen ontvangen. Bekijk op onze websites de opties om te reserveren. https://www.deheerlijkehuiskamer.nl/  https://www.deheerlijkehuiskamer.nl/ Paas Brunch is vanaf 10:30 tot 13:00 Paas High is Tea vanaf 14:00 

Lees verder

De eerste kazen

Het Ideaal

Wat zijn we trots dat we begonnen zijn met het maken van onze eigen kazen! Onze enthousiaste Esmeralda en Carla zijn de afgelopen tijd ontzettend druk geweest zich te verdiepen in het maken van eigen kazen en de eerste resultaten mogen er dan ook wezen! Eigen kazen, van melk van eigen Jersey koeien. Een nieuwe stap voor Het Ideaal die ons weer dichter bij ons ideaalbeeld brengt om zo zelfvoorzienend mogelijk te zijn. Keep up the good work!

Lees verder
1 2 3
Het Ideaal © 2023  |  Algemene voorwaarden  |  Verzend en Retour beleid  |  Privacy statement  |  Made by Tatof.nl