De laatste in‘s en out‘s van het ideaal

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Het Ideaal door onze blog! Hierop plaatsen wij regelmatig het laatste nieuws, leuke weetjes en nieuwe ontwikkelingen.
Volg ons ook op Facebook en Instagram.

Al ons nieuwsDe Heerlijke HuiskamerDe KapelHet IdeaalHet SeminarTheehuis de Karmeliet

De eerste kazen

Het Ideaal

Wat zijn we trots dat we begonnen zijn met het maken van onze eigen kazen! Onze enthousiaste Esmeralda en Carla zijn de afgelopen tijd ontzettend druk geweest zich te verdiepen in het maken van eigen kazen en de eerste resultaten mogen er dan ook wezen! Eigen kazen, van melk van eigen Jersey koeien. Een nieuwe stap voor Het Ideaal die ons weer dichter bij ons ideaalbeeld brengt om zo zelfvoorzienend mogelijk te zijn. Keep up the good work!

Lees verder

Vacature!

De Kapel

Vacature Alert! Wil jij onderdeel uit maken van een uniek, groeiend en modern bedrijf? Dan is dit wat voor jou! Wij zijn op zoek naar ambitieuze collega’s die ons team van Restaurant Het Seminar en De Kapel komen versterken! Werken met dagverse ingrediënten uit eigen tuin, een eigen wijn collectie, dieren die we zelf verzorgen en zelfs huisgemaakte kazen, wie wil daar nou niet mee aan de slag? Bij ons realiseren we dat! Met ons motto ‘Van Grond tot Mond’ zorgen we voor de totaalbeleving bij onze gasten. Wil jij hieraan bijdragen? Stuur dan een mail inclusief cv naar contact@hetideaal.nl en wie weet word jij onze nieuwe aanwinst!

Lees verder
1 2 3 4
Het Ideaal © 2023  |  Algemene voorwaarden  |  Verzend en Retour beleid  |  Privacy statement  |  Made by Tatof.nl